Om mig

Jeg hedder Lotte Bidstrup og arbejder som mentor/coach indenfor bl.a. privatøkonomi, forbrugsvaner, iværksætteri og personlig udvikling. Jeg hjælper dig med at forstå din økonomi. Jeg hjælper dig med at finde frem til dine værdier og drømme, så din økonomi og hverdag prioriteres til at udleve dem.

Jeg står bag profilen @pengecoachen på Instagram. Privat er jeg gift med Rasmus og vi har sammen to piger på 4 og 6 år. Jeg er uddannet bankrådgiver og har altid interesseret mig for økonomi og forbrugsvaner. For nogle år siden gennemgik jeg et langt forløb med stress og angst, så jeg har gået en masse svære skridt på min egen vej i livet. Jeg har på egen krop mærket, hvor vigtigt det er at kende og leve efter sine værdier og prioritere at penge og hverdagslivet er i balance. Mange børnefamilier lever et hektisk liv i hamsterhjulet og drømmer om en hverdag med mere tid og nærvær.

Det kan jeg hjælpe dig med at opnå.

Mange børnefamilier lever et hektisk liv i hamsterhjulet og drømmer om en hverdag med mere tid og nærvær.

Det kan jeg hjælpe dig med at opnå.

Økonomi

En sund økonomi er basen for at du kan skabe et liv, hvor du lever – ikke bare overlever! Jeg har selv været igennem en proces, hvor jeg skulle overveje om pengene eller min – og dermed hele familiens trivsel – var det vigtigste. Jeg vågnede hver morgen med uro i kroppen og ondt i maven. Min krop viste tydeligt at jeg ikke trivedes i vores hverdag, men det var svært at se hvad vi kunne gøre anderledes. Det er en hård og spændende proces at gå ind i og jeg støtter dig hele vejen. I dag lever jeg et liv efter vores værdier og prioriteringer. Et liv med økonomisk ro, med tid og nærvær og samtidig plads til restaurantbesøg, oplevelser, ferier og hvad der ellers giver os glæde.

Scroll to Top

Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Lær mere om, hvordan du prioriterer dine penge og får til at realisere dine drømme. Jeg deler ud af mine bedste tips og tricks og uddyber nogle af de aktuelle økonomiske højdepunkter. For at modtage mit nyhedsbrev skal du indtaste navn og e-mail herunder. Så snart du har gjort det, så vil du modtage en mail i din indbakke.