Logo_pink

FAQ

Hvorfor vælge en uvildig økonomisk coach/mentor?

Jeg har ikke nogen økonomisk interesse i hvilke valg du tager. Jeg har ikke nogen holdning til om du fx skal skifte bank, omlægge lån osv. og derved tjene penge på at hjælpe dig. Jeg hjælper dig til at få et overblik og prioritere dine penge efter dine værdier og drømme.

Hvordan sikrer jeg at forandringen holder på lang sigt?

I et forløb hos mig guider jeg dig til at finde dit rigtige svar for dig. Det er altså dig, der definerer og prioriterer dit liv og dine penge. Derfor er du også motiveret til at bevare dine nye vaner på lang sigt og ved hvordan du skal tage stilling, når der opstår noget uforudset

Er det ligesom Luksusfælden?

Vi kan kigge på forbrugsvaner og mønstrer og inddele dine penge overskueligt, så du ved hvor mange du kan bruge og på hvad. Jeg forhandler fx ikke gæld og kigger på at prioritere dine penge, fremfor at spare mest muligt

Hvorfor vælge en uvildig økonomisk coach/mentor?

​Jeg har en god økonomisk forståelse og erfaring med at forklare begreber forståeligt, men vigtigst af alt har jeg selv gået vejen til at leve det liv jeg ønsker og prioritere mine penge derefter. Jeg har derfor selv prøvet de op- og nedture som der naturligt vil komme.

Scroll to Top

Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Lær mere om, hvordan du prioriterer dine penge og får til at realisere dine drømme. Jeg deler ud af mine bedste tips og tricks og uddyber nogle af de aktuelle økonomiske højdepunkter. For at modtage mit nyhedsbrev skal du indtaste navn og e-mail herunder. Så snart du har gjort det, så vil du modtage en mail i din indbakke.