Logo_pink
jyllandsposten pengecoachen

Artikel hos jyllandsposten.dk

Har du brugt alt for mange penge i sommerferien? Her er fem råd til at komme helskindet og underholdt gennem resten

Ferie med børnene behøver ikke være en dyr fornøjelse, hvis man spørger Lotte Bidstrup. Hun har brugt de seneste fire år på at finde frem til den perfekte ferie, der ikke sprænger budgettet.

Artikel hos woman.dk

Skændes I ofte om økonomi? I kan undgå konflikter ved at kende hinandens pengesprog

Er dit pengesprog meget forskelligt fra din partners, kan det skabe konflikter – og ofte er vi slet ikke opmærksomme på, hvorfor problemerne opstår.

Alt artikel

Artikel hos alt.dk

Lotte gik på deltid: ”Her er 5 ting, du skal vide, hvis du vil gå ned i tid”

”Hvorfor er det egentlig, at børnenes gode timer skal tilbringes i institutionen og ikke sammen med mig?” Det spørgsmål stillede Lotte Bidstrup sig selv, da hun gik ned med stress for 3,5 år siden…

Podcast

Podcast

Pengecoachen: Penge er aldrig et mål i sig selv, men et middel til at realisere vores drømme

I denne episode taler jeg med en af de mest handlekraftige kvinder, jeg kender nemlig Lotte Bidstrup, som står bag virksomheden Pengecoachen.dk.

Podcast

Podcast

Lotte Bidstrup - Få overskud mentalt og på bankkontoen, så du kan udleve dine drømme

Lotte Bidstrup er pengecoach og hun hjælper kvinder, børnefamilier og (kommende) iværksættere med at få økonomisk overblik og ro, så de kan udleve deres drømme.

Podcast

Podcast

Med Lotte Bidstrup: Om at gå fra stress og angst til at leve fra sin indre sandhed

I denne episode deler Lotte om turen igennem gentagne stress og jobs der aldrig helt var det der føltes rigtigt, og rejsen ud på den anden side. Hvordan det føles at lande i sig selv og leve en indre sandhed…

Scroll to Top

Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Lær mere om, hvordan du prioriterer dine penge og får til at realisere dine drømme. Jeg deler ud af mine bedste tips og tricks og uddyber nogle af de aktuelle økonomiske højdepunkter. For at modtage mit nyhedsbrev skal du indtaste navn og e-mail herunder. Så snart du har gjort det, så vil du modtage en mail i din indbakke.