Logo_pink

Find din rette karrierevej

Vil du gerne genfinde glæden ved arbejdet og samtidig opnå en bedre balance mellem karriere og familieliv? Som moderne mødre har vi ofte travlt med at jonglere en masse bolde i arbejds- og familielivet og det kan være overvældende. 

Rigtig mange kvinder oplever at deres ambitioner og ønsker for arbejdslivet har ændret sig i takt med at de er blevet mor og værdierne bliver nogle andre. Karrierecoaching er den perfekte måde at undersøge og genfinde din passion for arbejdet og få en bedre balance i dit liv. 

Gennem en række individuelle sessioner vil jeg coache og guide dig på rejsen mod at opdage din sande passion og potentiale. Sammen finder vi frem til dine sande værdier, styrker og interesser og jeg hjælper dig med at overføre det til et meningsfuldt og motiverende arbejdsliv.
Du finder frem til din drømmekarriere og vi kan lave en plan for eventuelle ændringer i økonomien, så det ikke er det som holder dig tilbage. 

Du fortjener at være i dit drømmejob OG at have en god balance i familielivet. Så lad os hjælpe dig med at nå dette mål. Det er nu at din rejse begynder! 

Passer noget af dette på dig?

“Jeg føler at jeg overlever i hverdagen, men jeg vil gerne LEVE”

“Jeg ved jeg skal noget andet, men jeg ved ikke hvad”

“Jeg har en drøm, men jeg tør ikke handle på den af frygt for hvad andre tænker om det”

“Jeg mangler styrken til at handle på min drøm, selvom andre siger at man “ikke kan leve af det”

“Jeg har en knude i maven og uro om søndagen, når jeg tænker på mit arbejdsliv og den kommende uge”

“Jeg føler der er en dårlig balance imellem mit arbejds- og familieliv “

1:1 coaching opstart

Denne 1:1 sparring er første møde i et forløb af flere gange. Det er oplagt, hvis du vil have et overblik og ændre vaner og prioriteringer. I et forløb får du nemlig mulighed for at prøve de nye planer af og justere til med mig ved din side. Du investerer din tid og penge til at komme godt i gang og kan efterfølgende booke opfølgningsmøder til en lavere pris.

Mødet foregår online og varer 1 time

Pris: 1.800 kr

1:1 coaching opfølgning

Du kan kun booke denne sparring, hvis du har haft et opspartsmøde eller coachingforløb. 

Mødet foregår online og varer 1 time

Coachingforløb

Dette forløb er fordelt ud på 3 møder af 1 time. Her ved du allerede på forhånd at det bliver en proces, der kræver løbende opfølgning og nye refleksioner for at finde ind til din drømmekarriere.
Du køber et klippekort med 3 møder og booker ét af gangen.

Møderne foregår online og varer 1 time

 

Pris: 4.000 kr

Anmeldelser fra kunder

Scroll to Top

Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Lær mere om, hvordan du prioriterer dine penge og får til at realisere dine drømme. Jeg deler ud af mine bedste tips og tricks og uddyber nogle af de aktuelle økonomiske højdepunkter. For at modtage mit nyhedsbrev skal du indtaste navn og e-mail herunder. Så snart du har gjort det, så vil du modtage en mail i din indbakke.