Iværksætterdrømme

Ønsker du at realisere din drøm om at starte din egen virksomhed, men føler dig låst fast af negative tanker, andres holdninger, frygt for fiasko og økonomisk usikkerhed?
Mit mentorforløb er skræddersyet til kvinder som dig, der ønsker at bryde grænserne og skabe deres egen succesfulde virksomhed.
Mit mentorforløb er specielt designet til at hjælpe kvinder med iværksætterdrømme med at udvikle et stærkt mindset, der er nøglen til at overvinde de indre og ydre forhindringer. Jeg hjælper dig med at identificere og ændre de negative tankemønstre, der holder dig tilbage, og giver dig redskaber til at opbygge et positivt og handlekraftigt mindset.

Vil du gerne være selvstændig og samtidig have en god balance i hverdagen? Hvor du har overskud, tid og frihed til dig selv og din familie? Det kan du sagtens opnå med det rigtige mindset, struktur og produkter.

Jeg ved, hvor skræmmende det kan være at tage springet og kaste sig ud i en ny virksomhed uden at vide om økonomien vil fungere. Derfor er en vigtig del af mit mentorforløb at vi også kan lægge en plan for din økonomi, så du kan starte med ro i maven.

Via værktøjer som coaching, mentoring og praktisk erfaring finder vi frem til dine første skridt på din rejse og jeg holder dig i hånden hele vejen.

Så hvis du er klar til at bryde ud af dine begrænsende tanker, overvinde frygten for fiasko og lave en konkret plan for hvordan du går i gang, så er mit mentorforløb det perfekte skridt for dig.

Passer noget af dette på dig?

“Jeg drømmer om at blive selvstændig, men holder mig tilbage pga. andres holdninger om at “det kan man da ikke leve af”

“Jeg har ikke opbakningen fra min partner og ved ikke hvad jeg skal gøre”

“Jeg mærker passion og motivation for min forretningsidé, men usikkerhed omkring min privatøkonomi holder mig tilbage”

“Det hele føles overvældende og jeg mangler en plan for, hvordan jeg skal gå i gang”

“Den ene dag har jeg gå-på-mod på min idé, men bare én “forkert” sætning fra en anden får mig til at vakle og gå i stå”

“Jeg er vokset op med, at selvstændige er en bestemt type, som jeg ikke ønsker at være”

“Jeg er færdig med at knokle for andres skyld og vil gerne skabe min egen bæredygtige hverdag”

“Jeg frygter at jeg skal arbejde rigtig mange timer for at starte virksomhed, men jeg ønsker mere tid og overskud til min familie”

Så er du landet det helt rigtige sted...

1:1 sparring opstart

Denne sparring er første møde i et forløb af flere gange. Det er oplagt hvis du vil arbejde med dit mindset – især overbevisninger/frygt som holder dig tilbage fra at udleve din drøm. Du investerer din tid og penge til at komme godt i gang og kan efterfølgende booke opfølgningsmøder til en lavere pris.

Mødet foregår online og varer 1 time

1:1 sparring i 2 timer

Har du brug for sparring/hjælp til noget helt konkret? Så er denne sparring den helt rette. Jeg inddrager både coaching og mentoring indenfor mindset, opstart og økonomi. Efter dette møde står du med en handleplan og nogle refleksioner, så du er klar til at gå i gang.

Mødet foregår online og varer 2 timer

1:1 sparring opfølgning

Du kan kun booke denne sparring, hvis du har haft et opspartsmøde eller 2 timers sparring tidligere.

Mødet foregår online og varer 1 time

 

Anmeldelser fra kunder

Scroll to Top

Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Lær mere om, hvordan du prioriterer dine penge og får til at realisere dine drømme. Jeg deler ud af mine bedste tips og tricks og uddyber nogle af de aktuelle økonomiske højdepunkter. For at modtage mit nyhedsbrev skal du indtaste navn og e-mail herunder. Så snart du har gjort det, så vil du modtage en mail i din indbakke.